Case study

(Former) Barnes Police Station

Mayer Brown were commissioned by Berkeley Homes Ltd. to produce Topographical, Measured Building and Elevation surveys of a former Police Station in Barnes, West London.

Transport Planning
Infrastructure Design
Environmental Assessment

Details

Challenge

Berkeley Homes were developing the site and converting the existing buildings of the Police Station. A series of topographical, floor plans and elevations were produced using the latest Leica Viva GPS and TPS instruments, together with Leica Bluetooth Disto and MBS software to produce the measured building surveys in AutoCAD format.

Result

With the survey data produced by Mayer Brown the Client’s Architects and Designers were able to design and convert the existing buildings into an exclusive collection of seven, five-bedroom, family homes in the desirable village of Barnes. These traditional, four-storey townhouses have been designed to complement the surrounding residential area and will feature Berkeley’s renowned high-quality specification.

For further details please contact enquiry@mayerbrown.co.uk


Related content


Request callback

Please leave us your details and we will endeavour to call you back as soon as we can.

Request callback

Keep in touch

Sign up to keep in touch

Visit our preference centre to sign up for our e-newsletter and update your preferences.

BM Trada
ISO14001
ROSPA
CQMS
Construction Line
Bloom